Box-to-Go
Home / Box-to-Go

Box-to-Go

Tijdelijke opslag die naar je toe komt

Waarom zou je naar een self-storage rijden als de opslag naar je toe komt? Boxss zet een mobiele opslagunit (9, 13 of 15 m3) voor je deur en haalt deze weer op als je spullen zijn geladen en jij de box hebt afgesloten. Je voordeel: geen verhuisbedrijf, bus of aanhanger nodig en maar één keer in- en uitladen! Tot je de goederen weer nodig hebt, staat de box in de vocht- en vorstvrije opslag bij Boxss. Voor jou toegankelijk.

  • Gratis geplaatst (binnen 30km)*
  • Inhoud gratis verzekerd € 2.000,-
  • 10 verhuisdekens gratis te gebruiken

Box-for-You-1 Box-for-You-2 Box-for-You-3

Mogelijkheden en tarieven

Vaste huurprijzen per periode van vier weken (minimaal twee periodes = acht weken):

Box-to-Go
9 m³
€ 79,-

Box-to-Go
13 m³
€ 99,-

Box-to-Go
15 m³
€ 119,-

* Plaatsing van Box-to-Go is van maandag t/m vrijdag gratis, binnen een straal van 30 km rond Boxss. In het weekend en buiten deze straal betaal je € 2,- per kilometer (met een minimum van €20,-). Dat tarief geldt ook bij het terugplaatsen van de box. Als u korter dan 8 weken opslag nodig heeft vervalt deze kortingsregel. Bij minimaal zes huurperiodes is terugplaatsen gratis, binnen een straal van 30 km rond Boxss.

Overige kosten:

Administratiekosten: € 12,50
Gebruik hangslot (optioneel): € 12,50
Tussentijds toegang: € 5,00 per periode of € 25,- per keer

Particulieren zijn vrijgesteld van BTW voor externe opslag. Voor bedrijven zijn de vermelde prijzen exclusief BTW. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Positief beoordeeld door klanten

Wij hechten veel waarde aan onze klanttevredenheid. Wij zijn erg blij met de positieve beoordelingen van onze klanten!

De kenmerken

  • Gratis geplaatst (binnen 30 km)*
  • Inhoud gratis verzekerd tot €2000,-
  • 10 verhuisdekens gratis te gebruiken
  • Geen instap hoogte
De self storage van BOXSS

Openingstijden BOXSS

Ma, Di, Wo, Do, Vr09:00 – 17:00
Za, ZoGeopend op afspraak
Buiten kantoorurenGeopend op afspraak

Veelgestelde vragen

Kan ik eerst de opslagruimte bekijken?

Iedereen die bij Boxss een opslagruimte wil gaan huren, krijgt een rondleiding in het pand. Samen kijken we welke opslagruimte het beste bij je plannen en wensen past. Deze rondleidingen zijn vrijblijvend.

Wat heb ik nodig om te huren bij Boxss?

Je paspoort, rijbewijs of geldige identiteitskaart. Plus de kosten voor de eerste huurperiode. Voor bedrijven is een kopie van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel vereist.

Hoe moet ik betalen?

Je betaalt per automatische incasso of u maakt het iedere maand zelf over. De eerste huurperiode en artikelen uit onze Verhuisshop kun je betalen met de pinpas of contant.

Moet ik BTW betalen?

Particulieren hoeven over externe opslag geen BTW te betalen, omdat particulieren hiervoor zijn vrijgesteld. Zakelijke huurders dienen wel BTW te betalen over hun externe opslag. Voor bedrijven zijn de prijzen op onze site exclusief 21% BTW.
(Uitzondering voor Box-to-Stay: voor particulier en bedrijven geld 21% BTW)

Hoe betrouwbaar is Boxss?

Boxss heeft sinds de oprichting in 2007 met succes gewerkt aan een goede reputatie. Wij zijn lid van Dutch Self-Storage Association. Deze vakvereniging stelt hoge eisen aan het lidmaatschap.

Hoe zit het met de veiligheid?

Bij Boxss zijn je spullen waarschijnlijk veiliger opgeborgen dan bij jouw thuis. Naast de 24-uurs videobewaking beschikt de Box-for-You over een boxwatcher. Bij de Box-for-You kunt u met uw persoonlijke keypad en een slot waar alleen jij de sleutels van hebt, is de unit te openen. Bij de Box-to-Go kunt u de box met uw eigen hangslot afsluiten. Bij de Box-to-Save worden uw spullen netjes in een box gedaan waar alleen wij de toegang van hebben. Maar natuurlijk wordt ook ‘s nachts het gebouw van Boxss goed bewaakt doormiddel van alarmsystemen en camera beveiliging.

Zijn mijn spullen verzekerd in de opslag?

Boxss voldoet aan de hoogste brand- en inbraakeisen die door de verzekeringsmaatschappijen gesteld worden. De goederen die in je unit zijn opgeslagen worden daarom veelal gedekt door je eigen inboedelverzekering. Maar let op: dit kan sterk verschillen per verzekeraar en is vaak afhankelijk van hoe lang je de goederen gaat opslaan! Overigens is de inhoud van elke box (uitgezonderd Box-to-Save) standaard voor € 2000,- verzekerd als onderdeel van je huurovereenkomst met Boxss. Wel is dit een Secundaire Verzekering en gaan wij er dus aller eerst vanuit dat u het bij uw eigen inboedelverzekering heeft gemeld.

Wat zijn de openingstijden van BOXSS?

De kantoortijden kunt u vinden op de contact pagina. Voor de Box-for-You klanten is uw box toegankelijk van maandag t/m vrijdag tussen 06:00 – 23:00 met uw eigen keypad. Bij de andere opslag mogelijkheden moet u altijd even een afspraak maken.

Staat het antwoord op je vraag er niet bij?

  • Vul hieronder je telefoonnummer in en we bellen je direct terug

Start typing and press Enter to search