Box-to-Save

Inpakken en opslaan van spullen in portable boxen

Er zijn van die items waar je geen afscheid van kunt nemen. Of die je maar zelden nodig hebt. Toch staan ze vaak enorm in de weg. Daarom hebben wij Box-to-Save bedacht. Portable boxen die je bij ons kunt ophalen en afleveren. Om je spullen veilig en droog op te slaan bij Boxss, tot je ze weer nodig hebt. Ook opslag van losse items is mogelijk. Denk aan koffers, fietsen, skiboxen, tuinmeubelen, golfsets, winterbanden, bbq’s etc.
Halen en brengen is mogelijk tijdens kantooruren en op afspraak.

  • ook opslag van losse items
  • slechts € 2,50 per box/item per periode (vier weken)
  • vervoer van boxen en items is bespreekbaar

Box-for-You-1 Box-for-You-2 Box-for-You-3

Klantenservice en Contact
Positief beoordeeld door klanten

Wij hechten veel waarde aan onze klanttevredenheid. Wij zijn erg blij met de positieve beoordelingen van onze klanten!

De kenmerken

  • Ook opslag van losse items
  • Vanaf € 2,50 per box/item per periode (vier weken)
  • Vervoer van boxen en items is bespreekbaar
De self storage van BOXSS

Openingstijden BOXSS

Ma, Di, Wo, Do, Vr 09:00 – 17:00
Za, Zo Geopend op afspraak
Buiten kantooruren Geopend op afspraak

Veelgestelde vragen

Wat is Self-Storage?

Self-storage is een service die zowel voor particuliere als zakelijke gebruikers individuele opslagruimte op maat aanbiedt in een veilige omgeving. Deze opslagruimten zijn schoon, droog, veilig en alle dagen van de week gratis toegankelijk, met een persoonlijke toegangscode. Boxss biedt voor iedere behoefte aan opslag een oplossing op maat.

Wat heb ik nodig om te huren bij Boxss?

Je paspoort, rijbewijs of geldige identiteitskaart. Plus de kosten voor de eerste huurperiode. Voor bedrijven is een kopie van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel vereist.

Hoe moet ik betalen?

Je betaalt per automatische incasso of u maakt het iedere maand zelf over. De eerste huurperiode en artikelen uit onze Verhuisshop kun je betalen met de pinpas of contant.

Moet ik BTW betalen?

Particulieren hoeven over externe opslag geen BTW te betalen, omdat particulieren hiervoor zijn vrijgesteld. Zakelijke huurders dienen wel BTW te betalen over hun externe opslag. Voor bedrijven zijn de prijzen op onze site exclusief 21% BTW.
(Uitzondering voor Box-to-Stay: voor particulier en bedrijven geld 21% BTW)

Hoe betrouwbaar is Boxss?

Boxss heeft sinds de oprichting in 2007 met succes gewerkt aan een goede reputatie. Wij zijn lid van Dutch Self-Storage Association. Deze vakvereniging stelt hoge eisen aan het lidmaatschap.

Hoe zit het met de veiligheid?

Bij Boxss zijn je spullen waarschijnlijk veiliger opgeborgen dan bij jouw thuis. Naast de 24-uurs videobewaking beschikt de Box-for-You over een boxwatcher. Bij de Box-for-You kunt u met uw persoonlijke keypad en een slot waar alleen jij de sleutels van hebt, is de unit te openen. Bij de Box-to-Go kunt u de box met uw eigen hangslot afsluiten. Bij de Box-to-Save worden uw spullen netjes in een box gedaan waar alleen wij de toegang van hebben. Maar natuurlijk wordt ook ’s nachts het gebouw van Boxss goed bewaakt doormiddel van alarmsystemen en camera beveiliging.

Wat zijn de openingstijden van BOXSS?

De kantoortijden kunt u vinden op de contact pagina. Voor de Box-for-You klanten is uw box toegankelijk van maandag t/m vrijdag tussen 06:00 – 23:00 met uw eigen keypad. Bij de andere opslag mogelijkheden moet u altijd even een afspraak maken.

Zijn mijn spullen verzekerd in de opslag?

Helaas is het niet mogelijk om de opslag te verzekeren bij de Box-to-Stay en de Box-to-Save. Bij beide opslag mogelijkheden moet u de dus de spullen zelf verzekeren. Dit valt vaak onder uw eigen inboedelverzekering. Dus bel even u verzekeraar en meld dat u de spullen gaat opslaan.

Staat het antwoord op je vraag er niet bij?

  • Vul hieronder je telefoonnummer in en we bellen je direct terug

Start typing and press Enter to search