Box-to-Stay

Even wat extra opslagruimte aan huis

Je moet even wat spullen kwijt om een klus te klaren. Een nieuwe vloer of plafond, een kleine verbouwing of bijvoorbeeld herstel van brand- of waterschade. Dan plaatsen wij Box-to-Stay voor je deur, zolang als nodig is. Deze unieke mobiele unit is gelijkvloers, heeft geen tildrempels en biedt maar liefst 17 m3 goed af te sluiten opslagruimte. Zo krijg je in huis of bedrijf de ruimte om te werken en houd je toch alles bij de hand. Nóg een voordeel: je hoeft maar één keer in en uit te laden!

  • dag-, week- en maandtarief
  • 10 verhuisdekens gratis te gebruiken
  • je spullen binnen handbereik

Box-for-You-1 Box-for-You-2 Box-for-You-3

Box-to-Stay is natuurlijk ook als verhuiswagen te gebruiken. Je kunt deze zelfs een paar dagen bij Boxss ‘parkeren’ als je nieuwe adres nog even niet beschikbaar is.

Klantenservice en Contact
Positief beoordeeld door klanten

Wij hechten veel waarde aan onze klanttevredenheid. Wij zijn erg blij met de positieve beoordelingen van onze klanten!

De kenmerken

  • Dag-, week- en maandtarief
  • Je spullen binnen handbereik
  • 10 verhuisdekens gratis te gebruiken
De self storage van BOXSS

Openingstijden BOXSS

Ma, Di, Wo, Do, Vr 09:00 – 17:00
Za, Zo Geopend op afspraak
Buiten kantooruren Geopend op afspraak

Veelgestelde vragen

Kan ik eerst de opslagruimte bekijken?

Iedereen die bij Boxss een opslagruimte wil gaan huren, krijgt een rondleiding in het pand. Samen kijken we welke opslagruimte het beste bij je plannen en wensen past. Deze rondleidingen zijn vrijblijvend.

Wat heb ik nodig om te huren bij Boxss?

Je paspoort, rijbewijs of geldige identiteitskaart. Plus de kosten voor de eerste huurperiode. Voor bedrijven is een kopie van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel vereist.

Hoe moet ik betalen?

Je betaalt per automatische incasso of u maakt het iedere maand zelf over. De eerste huurperiode en artikelen uit onze Verhuisshop kun je betalen met de pinpas of contant.

Hoe betrouwbaar is Boxss?

Boxss heeft sinds de oprichting in 2007 met succes gewerkt aan een goede reputatie. Wij zijn lid van Dutch Self-Storage Association. Deze vakvereniging stelt hoge eisen aan het lidmaatschap.

Wat zijn de openingstijden van BOXSS?

De kantoortijden kunt u vinden op de contact pagina. Voor de Box-for-You klanten is uw box toegankelijk van maandag t/m vrijdag tussen 06:00 – 23:00 met uw eigen keypad. Bij de andere opslag mogelijkheden moet u altijd even een afspraak maken.

Zijn mijn spullen verzekerd in de opslag?

Helaas is het niet mogelijk om de opslag te verzekeren bij de Box-to-Stay en de Box-to-Save. Bij beide opslag mogelijkheden moet u de dus de spullen zelf verzekeren. Dit valt vaak onder uw eigen inboedelverzekering. Dus bel even u verzekeraar en meld dat u de spullen gaat opslaan.

Is de Box-to-Stay afsluitbaar?

De Box-to-Stay in uiteraard afsluitbaar wanneer dat deze bij u voor de deur staat. U ontvangt van ons een sleutel bij aflevering van de box.

Staat het antwoord op je vraag er niet bij?

  • Vul hieronder je telefoonnummer in en we bellen je direct terug

Start typing and press Enter to search