Opslagruimte huren? BOXSS Oss!

Gemakkelijk èn snel

Opslagruimte nodig? Boxss Oss maakt het huren van opslag pas echt gemakkelijk. Want naar de traditionele self storage oplossing bieden we je een extra optie: opslag thuisbezorgd en opgehaald. Speciaal voor bedrijven en particulieren die helemaal geen zin of tijd hebben om hun opslag zelf naar onze opslagunit te brengen. Geldt dit ook voor jullie? Laat ons dan de opslagbox bij jullie afleveren en ophalen op het moment dat jullie klaar zijn met inladen. Gratis welteverstaan! We denken altijd met je mee en horen graag wat je vragen en wensen zijn. Dit alles doen we tegen een betaalbare prijs en een, maar dat is voor ons familiebedrijf vanzelfsprekend, klantgerichte instelling.

Box-to-go (Opslag thuisbezorgd)

Tijdelijke opslag die naar je toe komt

Met ons Box-to-Go concept komen we gratis een mobiele box op locatie afleveren. Iets waar veel mensen logischerwijs voor kiezen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je spullen in de box leggen en wij komen deze weer ophalen op het moment dat je hem hebt afgesloten. Deze wordt vervolgens opgeslagen in onze verwarmde opslag. Gemak dient de mens.

Box-for-you (Self Storage)

Tijdelijke opslag op maat

Wil je graag een box op maat huren die ook nog eens verwarmd en beveiligd is?

Dit kan bij ons. We hebben boxen van 1 tot 80 m3. Je kunt 7 dagen per week bij je spullen, mocht je tussentijds iets nodig hebben. Verder bieden we je de mogelijkheid om gratis een aanhanger te gebruiken.

Veilige en verwarmde opslag van je boxen

Bij Boxss Oss liggen je spullen veilig en verwarmt opgeslagen. We beschikken namelijk over onze eigen boxen die we in een verwarmt gebouw opslaan. Op deze manier bent u er zeker van dat je waardevolle spullen goed bewaard blijven. Hierbij hebben we diverse box cencepten, zoals:

Meubelopslag

Tijdelijke opslag van meubels.

Vanaf € 3,50 per vier weken in verwarmde units van 1 tot 80 m³.

Inboedelopslag

Inboedelopslag, zeven dagen per week toegankelijk.

Tijdelijke opslag van inboedel vanaf € 3,50 per vier weken in verwarmde units van 1 tot 80 m³.

Wat zeggen klanten

Bezig met verwerken( Niet verversen, kan even duren. )

Breakout Run – Schaijk

In opdracht van Breakout Run hebben wij 2 box-to-stay boxen mogen plaatsen: De eerste voor tijdelijke opslag van gereedschap materialen voor het opbouwen. De tweede voor het opslaan van de verkochte T-Shirts.

Xan Women – Uden

Xan Women heeft haar 3e vestiging geopend in Uden. BOXSS is gevraagd om een Box-to-Stay boxen te plaatsen zodat ze de oude spullen uit de winkel konden halen, hierdoor konden ze meer ruimte creëren om te kunnen verbouwen.

Hotel Jo van den Bosch

Door de Box-to-Go konden meubelstukken veilig en droog opgeslagen worden. Doordat wij het vervoer en de opslag regelde had Hotel Jo van den Bosch meer tijd om zich bezig te houden met de verbouwing.

Tijdelijk opslagruimte nodig?

Heb je tijdelijk opslagruimte nodig? Tegen betaalbare prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken samen naar je wensen om uiteindelijk de beste storage oplossingen aan te bieden.

Bel gratis 0800 888 2222

Regio Oss en Apeldoorn

Boxss is gevestigd in de regio Oss en Apeldoorn. Vanuit onze locatie in Oss zijn we snel in onder andere Arnhem, AmersfoortUden, Veghel, Nijmegen, Eindhoven, Helmond, Oosterhout, Nuenen, Rosmalen en Den Bosch. Vanuit onze locatie in Apeldoorn zijn we snel in onder andere Zutphen en Deventer. En met ons box to go concept komt de opslagbox letterlijk naar je toe en we halen deze ook weer op. Gratis!