Opslagruimte huren? BOXSS Oss!

Gemakkelijk én snel

Heb je als bedrijf of particulier tijdelijk extra ruimte nodig? Bij onze hoofdvestiging in Oss kun je gemakkelijk en snel een opslagruimte huren. We hebben diverse mogelijkheden op het gebied van (tijdelijke) opslag. Zo kun je je spullen zelf opslaan bij ons (self-storage) maar we bieden je ook een andere mogelijkheid. We bezorgen de opslagbox bij je thuis en halen deze ook weer op. Geheel gratis. We denken altijd met je mee en horen graag wat je vragen en wensen zijn. Dit alles doen we tegen een betaalbare prijs en een, maar dat is voor ons een vanzelfsprekendheid, klantgerichte instelling.

Box-to-go (Opslag thuisbezorgd)

Tijdelijke opslag die naar je toe komt

Met ons box-to-go concept komen we gratis een mobiele box op locatie afleveren. Iets waar veel mensen logischerwijs voor kiezen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je spullen in de box leggen en wij komen deze weer ophalen op moment dat je hem hebt afgesloten. Deze wordt vervolgens opgeslagen in onze verwarmde opslag. Gemak dient de mens.

Box-for-you (Self Storage)

Tijdelijke opslag op maat

Wil je graag een box op maat huren die ook nog eens verwarmd en beveiligd is?

Dit kan bij ons. We hebben boxen van 1 tot 80 m3. Je kunt 7 dagen per week bij je spullen mocht je tussentijds iets nodig hebben. En we bieden je de mogelijkheid om gratis een aanhanger te gebruiken.

Veilige en verwarmde opslag van je boxen

Bij Boxss liggen je spullen veilig en verwarmt opgeslagen. We beschikken namelijk over onze eigen boxen die we in een verwarmt gebouw opslaan. Op deze manier bent u er zeker van dat je waardevolle spullen goed bewaard blijven. Hierbij hebben we diverse box cencepten, zoals:

Meubelopslag

Tijdelijke opslag van meubels.

Vanaf € 3,50 per vier weken in verwarmde units van 1 tot 80 m³.

Inboedelopslag

Inboedelopslag, zeven dagen per week toegankelijk.

Tijdelijke opslag van inboedel vanaf € 3,50 per vier weken in verwarmde units van 1 tot 80 m³.

Wat zeggen klanten

Bezig met verwerken( Niet verversen, kan even duren. )

Hotel Jo van den Bosch

Door de Box-to-Go konden meubelstukken veilig en droog opgeslagen worden. Doordat wij het vervoer en de opslag regelde had Hotel Jo van den Bosch meer tijd om zich bezig te houden met de verbouwing.

Xan Women – Uden

Xan Women heeft haar 3e vestiging geopend in Uden. BOXSS is gevraagd om een Box-to-Stay boxen te plaatsen zodat ze de oude spullen uit de winkel konden halen, hierdoor konden ze meer ruimte creëren om te kunnen verbouwen.

Familie Brands

In opdracht van de familie Brands mochten wij 2 Box-to-Go boxen leveren voor hun verhuizing. Door het gebruik van een bus inplaats konden onze boxen vaak op de meeste moeilijk plekken alsnog voor de deur worden geplaatst.

Tijdelijk opslagruimte nodig?

Heb je tijdelijk opslagruimte nodig? Tegen betaalbare prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken samen naar je wensen om uiteindelijk de beste storage oplossingen aan te bieden.

Bel gratis 0800 888 2222

Regio Oss en Apeldoorn

Boxss is gevestigd in de regio Oss en Apeldoorn. Vanuit onze locatie in Oss zijn we snel in onder andere Arnhem, AmersfoortUden, Veghel, Nijmegen, Eindhoven, Helmond, Oosterhout, Nuenen, Rosmalen en Den Bosch. Vanuit onze locatie in Apeldoorn zijn we snel in onder andere Zutphen en Deventer. En met ons box to go concept komt de opslagbox letterlijk naar je toe en we halen deze ook weer op. Gratis!