Opslagruimte huren? Maak kennis met BOXSS!

Gemakkelijk én snel

Heb je als bedrijf of particulier tijdelijk extra ruimte nodig? Bij ons kun je gemakkelijk en snel een opslagruimte huren. We hebben diverse mogelijkheden op het gebied van tijdelijke opslag. Deze unieke boxconcepten zorgen ervoor dat we altijd een oplossing op maat kunnen bieden. We denken altijd met je mee en horen graag wat je vragen en wensen zijn. Dit alles doen we tegen een betaalbare prijs en een, maar dat is voor ons een vanzelfsprekendheid, klantgerichte instelling.

Meubelopslag

Tijdelijke opslag van meubels.

Vanaf € 3,50 per vier weken in verwarmde units van 1 tot 80 m³.

Inboedelopslag

Inboedelopslag, zeven dagen per week toegankelijk.

Tijdelijke opslag van inboedel vanaf € 3,50 per vier weken in verwarmde units van 1 tot 80 m³.

Veilige en verwarmde opslag van je boxen

Bij Boxss liggen je spullen veilig en verwarmt opgeslagen. We beschikken namelijk over onze eigen boxen die we in een verwarmt gebouw opslaan. Op deze manier bent u er zeker van dat je waardevolle spullen goed bewaard blijven. Hierbij hebben we diverse box cencepten, zoals:

Box-to-go

Tijdelijke opslag die naar je toe komt

Met ons box-to-go concept komen we gratis een mobiele box op locatie afleveren. Iets waar veel mensen logischerwijs voor kiezen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je spullen in de box leggen en wij komen deze weer ophalen op moment dat je hem hebt afgesloten. Deze wordt vervolgens opgeslagen in onze verwarmde opslag. Gemak dient de mens.

Box-for-you

Tijdelijke opslag op maat

Wil je graag een box op maat huren die ook nog eens verwarmd en beveiligd is? Dit kan bij ons. We hebben boxen van 1 tot 80 m3. Je kunt 7 dagen per week bij je spullen mocht je tussentijds iets nodig hebben. En we bieden je de mogelijkheid om gratis een aanhanger te gebruiken.

Wat zeggen klanten

Bezig met verwerken( Niet verversen, kan even duren. )

Hotel Jo van den Bosch

Door de Box-to-Go konden meubelstukken veilig en droog opgeslagen worden. Doordat wij het vervoer en de opslag regelde had Hotel Jo van den Bosch meer tijd om zich bezig te houden met de verbouwing.
Lees meer

Breakout Run – Schaijk

In opdracht van Breakout Run hebben wij 2 box-to-stay boxen mogen plaatsen: De eerste voor tijdelijke opslag van gereedschap materialen voor het opbouwen. De tweede voor het opslaan van de verkochte T-Shirts.
Lees meer

Brabant Wonen – Den Bosch

In opdracht van Brabant Wonen hebben wij 23 Box-to-Go boxen mogen plaatsen in Den Bosch. Ze gingen meer dan 50 woningen verbouwen en voor de gene die opslag nodig hadden tijdens de verbouwing mochten wij de opslag regelen.
Lees meer

Tijdelijk opslagruimte nodig?

Heb je tijdelijk opslagruimte nodig? Tegen betaalbare prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken samen naar je wensen om uiteindelijk de beste storage oplossingen aan te bieden.

Bel gratis 0800 888 2222

Regio Oss en Apeldoorn

Boxss is gevestigd in de regio Oss en Apeldoorn. Vanuit onze locatie in Oss zijn we snel in onder andere Uden, Veghel, Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch. Vanuit onze locatie in Apeldoorn zijn we snel in onder andere Zutphen en Deventer. En met ons box to go concept komt de opslagbox letterlijk naar je toe en we halen deze ook weer op. Gratis!