Over ons

Een stuk over onszelf

Boxss biedt je verwarmde en beveiligde units op maat, plus stalling van motoren, caravans, etc. Maar ook mobiele en portable boxen voor tijdelijke inboedelopslag. Alles met de persoonlijke service van Boxss.

Profiel

Niet moeilijk doen als het makkelijk kan.

Boxss is opgericht in 2007 door mijn vader Anton Bal. Vandaag de dag ben ik je eerste aanspreekpunt. Wij hebben een heel eenvoudige bedrijfsfilosofie: we willen je zoveel mogelijk ontzorgen en verrassen met extra service en de voor jou beste oplossing bieden voor een betaalbare prijs. Dat doen we met een aantal unieke boxconcepten die je meer opslagruimte geven voor een lager bedrag per kuub.
We denken altijd met je mee en horen graag wat je vragen en wensen zijn.

Partners

Boxss is aangesloten bij het samenwerkingsverband Dutch Self-storage Network. Als onafhankelijke self-storage ondernemers zorgen wij voor een optimale bereikbaarheid in heel Nederland, waarbij service en prijs worden gegarandeerd. Huurcontracten en condities voor inboedelopslag zijn door alle deelnemende bedrijven volledig op elkaar afgestemd. Ook voldoen alle DSN-partners aan de strenge eisen van verzekeraars. Je kunt je opslag dus met een gerust hart onderbrengen bij één van de aangesloten bedrijven.