Algemeen

Wat is Self-Storage?

Self-storage is een service die zowel voor particuliere als zakelijke gebruikers individuele opslagruimte op maat aanbiedt in een veilige omgeving. Deze opslagruimten zijn schoon, droog, veilig en alle dagen van de week gratis toegankelijk, met een persoonlijke toegangscode. BOXSS biedt voor iedere behoefte aan opslag een oplossing op maat.

Hoe betrouwbaar is BOXSS?

BOXSS heeft sinds de oprichting in 2007 met succes gewerkt aan een goede reputatie. Wij zijn lid van Dutch Self-Storage Association. Deze vakvereniging stelt hoge eisen aan het lidmaatschap.

Wat zijn de openingstijden van BOXSS?

De kantoortijden zijn als volgt; van ma t/m vr tussen 09:00 en 17:00, op zaterdag van 10:00 tot 14:00 en na kantoor tijden of op zondag op afspraak. Voor de Box-for-You klanten is uw box 365 dagen per toegankelijk tussen 06:00 – 23:00 met uw eigen keypad.

Kan ik eerst de opslagruimte bekijken?

Iedereen die bij BOXSS een opslagruimte wil gaan huren, krijgt een rondleiding in het pand. Samen kijken we welke opslagruimte het beste bij je plannen en wensen past. Deze rondleidingen zijn vrijblijvend.

Hoe zit het met de veiligheid?

Bij BOXSS zijn je spullen waarschijnlijk veiliger opgeborgen dan bij jouw thuis. Naast de 24-uurs videobewaking beschikt de Box-for-You over een boxwatcher. Bij de Box-for-You kun je jouw persoonlijke keypad en een slot waar alleen jij de sleutels van hebt, is de unit te openen. Bij de Box-to-Go kun je de box met je eigen hangslot afsluiten. Bij de Box-to-Save worden jouw spullen netjes in een box gedaan waar alleen wij de toegang van hebben. Maar natuurlijk wordt ook ’s nachts het gebouw van BOXSS goed bewaakt doormiddel van alarmsystemen en camera beveiliging.

Kan BOXSS mij helpen met de verhuizing en het transport?

Naast onze eigen producten Box-to-Go en Box-to-Stay waar je gebruik van kunt maken, die tevens een stuk goedkoper en makkelijker zijn. Uiteraard hebben wij contacten met lokale verhuizers. Wij brengen je graag in contact met professionele partners die je een goede prijs/kwaliteitverhouding bieden.

Wat heb ik nodig om te huren bij BOXSS?

Je paspoort, rijbewijs of geldige identiteitskaart. Voor bedrijven is een kopie van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel vereist.

Moet ik BTW betalen?

Particulieren hoeven over externe opslag geen BTW te betalen, omdat particulieren hiervoor zijn vrijgesteld. Zakelijke huurders dienen wel BTW te betalen over hun externe opslag. Voor bedrijven zijn de prijzen op onze site exclusief 21% BTW.
(Uitzondering voor Box-to-Stay: voor particulier en bedrijven geld 21% BTW).

Hoe moet ik betalen?

Je betaalt per automatische incasso of je maakt het iedere maand zelf over. De eerste huurperiode en artikelen uit onze Verhuisshop kun je betalen met de pinpas of contant.

Zijn mijn spullen verzekerd in de opslag?

BOXSS voldoet aan de hoogste brand- en inbraakeisen die door de verzekeringsmaatschappijen gesteld worden. De goederen die in je unit zijn opgeslagen worden daarom veelal gedekt door je eigen inboedelverzekering. Maar let op: dit kan sterk verschillen per verzekeraar en is vaak afhankelijk van hoe lang je de goederen gaat opslaan!

Box-to-Go

Hoe kan ik de Box-To-Go reserveren

Je kan de Box-to-Go hier reserveren op onze website.

Wat zijn de maten van de Box-to-Go Boxen?

De maten zijn als volgt:

9 M3: L: 3 B: 1,40 H: 2,06 (2,13)
13 M3: L: 3,80 B: 1,40 H: 2,06 (2,13)
15 M3: L: 3,80 B: 1,40 H: 2,30 (2,35)

De boxen zijn van hout, het kan dus zijn dat de afmetingen niet exact kloppen.

Hoe lang van te voren moet ik een Box-to-Go reserveren?

Je reservering ontvangen wij het liefst minimaal drie werkdagen voor de gewenste leverdatum.
In het weekend kan het soms wat drukker zijn, dus hoe eerder je de leverdatum weet, hoe beter het is.

Hoe lang blijft de Box-to-Go op locatie staan?

Wij halen de Box-to-Go altijd dezelfde dag weer op.
Dit heeft ermee te maken wanneer dat de box bij jou blijft staan een aantal factoren mee spelen:

Gemeente: je dient een vergunning aan te vragen als iets langer dan één dag staat.

Verzekerd: Wanneer de box niet op eigen terrein staat wordt het sowieso niet verzekerd. Mocht er dan dus wat gebeuren (brand, water of diefstal), ben je alles kwijt.

Je kunt bij ons altijd zelf een voorkeur qua tijd aangeven wij zullen er dan rekening mee proberen te houden. Afhankelijk van de ruimte in de planning krijgt je een ochtend, middag of een dag de tijd. We zullen dit uiteraard goed met je afstemmen en afspreken.

Waar wordt mijn Box-to-Go opgeslagen?

Wij brengen de Box-to-Go naar een van onze locaties in Oss of Apeldoorn. Daar wordt het veilig, droog en vorstvrij opgeslagen.

Hoe kan ik de huur van mijn Box-to-Go betalen?

Bij je reservering kan je meteen de eerste huurperiode afrekenen. Hierna ontvang je elke periode een factuur op het door jouw opgegeven e-mailadres.
Je kunt de betaling naar ons overmaken onder vermelding van je relatie- en factuurnummer. Betaling via een automatische incasso is ook mogelijk.

Is er sprake van een opzegtermijn bij de Box-to-Go?

Wij facturen per 4 weken en u kunt in de lopende periode opzeggen. (Met uitzondering van minimaal 8 weken.)
Zit u dus net in de nieuwe huurperiode dient u wel voor de gehele periode te betalen.

Hoe kan ik mijn Box-to-Go weer terug laten bezorgen?

Hier kan je het terug bezorgen van je Box-to-Go aanvragen. Wij laten binnen 1 werkdag weten of de gekozen retour datum ingepland kan worden.

Box-for-You

Wat zijn de afmetingen van de Box-for-You

Boxss heeft opslagruimtes van 1 m³ tot maar liefst 80 m³

Wat is de temperatuur in de opslagruimtes?

De temperatuur van onze opslagboxen ligt altijd tussen de 15 en 25 graden.

Is er sprake van een opzegtermijn bij de Box-for-You?

De opzegtermijn is twee weken.
Het resterende bedrag wordt uiteraard teruggestort op je rekening, u betaalt dus nooit teveel.