Opslagruimte huren in Eindhoven

Iedereen heeft wel eens extra opslagruimte nodig, zo ook mensen uit Eindhoven. Vaak zijn dit ook nog eens drukke tijden waarin er veel geregeld moet worden. Wat zou het dan toch fijn zijn als je de spullen bedoeld voor opslag zo gemakkelijk mogelijk kunt opslaan. Daar hebben we van Boxss een oplossing voor bedacht, ons zelfbenoemde box-to-go concept. Hierbij plaatsen we de opslagbox waar je hem wilt hebben. Het enige dat jij hoeft te doen is het inladen van je waardevolle spullen. Zodra je dit gedaan heb halen we hem op en plaatsen we de opslagunit in onze verwarmde en veilige opslag. We noemen het opslag(ruimte) die naar je toe komt. Heerlijk toch.

Zo werkt box-to-go

Vraag je box-to-go aan!

Bezig met verwerken( Niet verversen, kan even duren. )

Diverse situaties

Er zijn diverse situaties waarin je tijdelijk wel wat opslagruimte kunt gebruiken. Hieronder een aantal situaties:

  • Je hebt je woning verkocht maar kunt nog niet in je nieuwe woning. In de tussentijd huur je een (gemeubileerde) woning. Je eigen meubels wil je daarom tijdelijk in een opslagruimte opslaan.
  • Je gaat helaas scheiden en hebt een plek nodig waar je zolang je inboedel neer kunt zetten totdat je in een nieuwe woning kunt
  • Je gaat je winkelpand verbouwen en zoekt daarom een oplossing om de inboedel van je pand tijdelijk op te slaan
  • Je zit nu nog op kamers en hebt een nieuwbouwwoning gekocht die nog gebouwd moet worden. Je hebt daardoor tijdelijk extra opslagruimte nodig totdat je nieuwbouwwoning gerealiseerd is.

Hoe werkt het?

Box-to-Go - Stap 1
Box-to-Go - Stap 2
Box-to-Go - Stap 3

Verwarmd en veilig opslaan

 Je waardevolle spullen zomaar ergens neerleggen is niet iets wat je zomaar doet. Je wilt dat je spullen op een veilige plek liggen. Bij boxss hebben we diverse opslagmogelijkheden die allemaal veilig zijn. Daar bovenop is het natuurlijk fijn dat je spullen goed bewaard blijven. Dat is ook de reden dat onze opslag verwarmd is. 

Diverse type opslag

Bij boxss hebben we opslagboxen voor diverse type opslag- en stallingsmogelijkheden voor zowel bedrijven en particulieren.

Opslagmogelijkheden

Meubelopslag, inboedelopslag, webshop opslag, bandenopslag, archiefopslag, voorraadopslag, inventarisopslag, wijnopslag

Stallingmogelijkheden

Autostalling, caravanstalling, bootstalling, camperstalling, motorstalling, scooterstalling

Wat zeggen klanten

Bezig met verwerken( Niet verversen, kan even duren. )

Xan Women – Uden

Xan Women heeft haar 3e vestiging geopend in Uden. BOXSS is gevraagd om een Box-to-Stay boxen te plaatsen zodat ze de oude spullen uit de winkel konden halen, hierdoor konden ze meer ruimte creëren om te kunnen verbouwen.
Lees meer

Hotel Jo van den Bosch

Door de Box-to-Go konden meubelstukken veilig en droog opgeslagen worden. Doordat wij het vervoer en de opslag regelde had Hotel Jo van den Bosch meer tijd om zich bezig te houden met de verbouwing.
Lees meer

Familie Brands

In opdracht van de familie Brands mochten wij 2 Box-to-Go boxen leveren voor hun verhuizing. Door het gebruik van een bus inplaats konden onze boxen vaak op de meeste moeilijk plekken alsnog voor de deur worden geplaatst.
Lees meer

Regio Eindhoven

Woon je of ben je bedrijfsmatig gevestigd in Eindhoven, Veldhoven, Best, Son, Breugel, Geldrop, Helmond, Batadorp, Wintelre, Vessem, Knegsel, Waalre, Valkenswaard, Aalst, Nuenen of Mierlo? En wil je graag op een gemakkelijke manier een opslagruimte huren? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen snel een opslagbox op locatie afleveren. Makkelijk wordt het niet.

Tijdelijk opslagruimte nodig in Eindhoven?

Heb je tijdelijk opslagruimte nodig? Tegen betaalbare prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken samen naar je wensen om uiteindelijk de beste storage oplossingen aan te bieden. Bel gratis 0800 888 2222.

Tijdelijk opslagruimte nodig?

Bezig met verwerken( Niet verversen, kan even duren. )