Kantoor verbouwen? 10 tips zodat dit optimaal verloopt

Soms kom je wat plek tekort in huis. Je hebt een hoop glazen, kleding en elektronica, maar geen plaats in huis om het een plek te geven. Geen paniek, want dit is makkelijk op te lossen door externe inboedelopslag te regelen bij Boxss. Wij leggen voor je uit waarom dit superhandig is.

Tijdelijke opslagruimte: wanneer komt dit van pas?

Soms wil je spullen opslaan en dan kom je nét wat ruimte tekort thuis of op je kantoor. Wat moet je dan doen? Heel simpel: tijdelijke opslagruimte regelen bij Boxss. Wanneer je tijdelijke opslagruimte van pas komt, leggen wij je graag uit.

8x wanneer inboedelopslag superhandig is

Soms kom je wat plek tekort in huis. Je hebt een hoop glazen, kleding en elektronica, maar geen plaats in huis om het een plek te geven. Geen paniek, want dit is makkelijk op te lossen door externe inboedelopslag te regelen bij Boxss. Wij leggen voor je uit waarom dit superhandig is.

Veilige opslag nodig? Dat regelt Boxss voor je

Bij Boxss regelen wij maar al te graag jouw opslagruimte. Jouw persoonlijke spullen zijn bij ons verwarmd en veilig opgeslagen. Met de nadruk op veilig, want dat hebben wij goed voor elkaar bij Boxss. Wil je weten hoe wij veiligheid en opslag regelen? Lees dan snel verder.

Self storage of opslag thuisbezorgd: dít is het verschil

Heb je geen tijd om je spullen naar onze opslagboxen te brengen? Geen probleem, want wij staan altijd paraat en komen jouw opslag graag bij je thuis ophalen. Boxss biedt verschillende mogelijkheden wat betreft opslag: self storage of je opslag thuisbezorgd. Wij leggen hier het verschil uit.

Meubelopslag: waarom dit dé oplossing is bij ruimtegebrek

Wat moet je doen als je schuur te klein is geworden om alles op te bergen? Dan is meubelopslag van Boxss het antwoord op je vraag. Wanneer het uitkomt heb je toegang tot onze opslagboxen. In dit artikel lees je waarom meubelopslag dé oplossing is voor ruimtegebrek.

Wil je gaan samenwonen? Dit komt erbij kijken.

Wil je gaan samenwonen met je partner? Dan komt er veel op je af! Dan is het goed om een aantal zaken te regelen en vast te leggen. In dit artikel lees je wat er zoal bij komt kijken en waar je op moet letten.

Tips voor een opgeruimde kledingkast

Is je kledingkast altijd een puinhoop en wil je daar definitief verandering in brengen? Lees dan dit artikel waarin we diverse tips geven waar jij direct mee aan de slag kunt.

Tips voor een ideale verhuizing

Er zijn diverse aanleidingen voor een verhuizing. Maar hoe zorg je er nu voor dat de verhuizing op rolletjes loopt? Je wilt tenslotte de ideale verhuizing toch? In dit artikel geven we je 6 belangrijke tips zodat je je kunt gaan voorbereiden. Op deze manier hoef je niet maandenlang tussen de verhuisdozen te leven. En het zorgt voor structuur en rust in je hoofd.

Meubelopslag huren, waar kun je allemaal op letten?

Meubelopslag huren? De volgende tips helpen je de juiste keuze te maken.