Opslagruimte huren Nijmegen

Beeld je het volgende in: je bent op zoek naar tijdelijke opslagruimte in Apeldoorn en tijdens je zoektocht kom je een bedrijf tegen die letterlijk de opslagbox op het aangegeven adres komt afleveren en hem ook weer ophaalt zodra je klaar bent met het inladen van je spullen. En die doet dat ook nog gratis. Dat klinkt bijna te leuk om waar te zijn of niet? Bij Boxss doen we dat gewoon. Het is ons unieke box-to-go concept.

Zo werkt box-to-go

Box to go


Box-to-go, tijdelijke opslag die GRATIS naar je toe komt!

Waarom zou je naar een self-storage vestiging rijden als de opslag unit ook naar je toe kan komen? BOXSS zet een mobiele opslagunit (9, 13 of 15 m3) GRATIS* voor je deur in Zutphen en haalt deze weer op als je spullen zijn geladen en jij de box hebt afgesloten. Je voordeel: geen verhuisbedrijf, bus of aanhanger nodig en maar één keer in- en uitladen! Tot je de goederen weer nodig hebt, staat de box in de vocht- en vorstvrije opslag bij BOXSS.

 • Gratis geplaatst*
 • Gratis verzekerd (tot € 2.000,-)
 • Gratis 10 verhuisdekens te gebruiken
 • Geen inloop- / instaphoogte
 • Geen bus / aanhanger nodig
 • Jouw spullen maar twee keer in de hand
 • Waarom kiezen voor BOXSS?

VRAAG JE BOX-TO-GO AAN!

Wij helpen u graag!

Altijd een oplossing op maat
Box-to-Go - Stap 1
Box-to-Go - Stap 2
Box-to-Go - Stap 3

Diverse groottes

We hebben opslagruimtes in diverse groottes: 9, 13 en 15 m3. Op deze manier kun je precies de opslagbox kiezen die het beste uitkomt in je situatie. En mocht je daar niet uitkomen dan hebben we ook nog altijd de handige opslagruimte calculator. Deze vind je op de box to go pagina.

Prijzen

Je huurt bij ons al een opslagbox vanaf €79 per 4 weken. Waarbij we uiteraard de opslagbox gratis bij je komen brengen en op komen halen.

Diverse opslagmogelijkheden

Van meubelopslag tot webshopopslag en van inboedelopslag tot archiefopslag. We bieden diverse opslagmogelijkheden voor zowel bedrijven en particulieren.

Wat is box to go?

Box to go is de naam van ons meest nieuwe concept. Met dit concept leggen we je echt in de watten. We komen namelijk de opslagbox(en) naar je toe brengen, gratis! Je hoeft deze dus niet meer zelf naar de opslagunit te brengen. Het enige dat je nog moet doen is je spullen in de opslagbox zetten. Op het moment dat je dit gedaan hebt, en hiervoor geven we je 3 uur de tijd (in tegenstelling tot anderen), halen we de opslagbox ook weer gratis bij je op. Vervolgens plaatsen we deze in onze beveiligde en verwarmde opslagruimte.

Diverse situaties

Er zijn diverse situaties waarin je tijdelijk wel wat opslagruimte kunt gebruiken. Hieronder een aantal situaties:

 • Je hebt je woning verkocht maar kunt nog niet in je nieuwe woning. In de tussentijd huur je een (gemeubileerde) woning. Je eigen meubels wil je daarom tijdelijk in een opslagruimte opslaan.
 • Je gaat helaas scheiden en hebt een plek nodig waar je zolang je inboedel neer kunt zetten totdat je in een nieuwe woning kunt
 • Je gaat je winkelpand verbouwen en zoekt daarom een oplossing om de inboedel van je pand tijdelijk op te slaan
 • Je zit nu nog op kamers en hebt een nieuwbouwwoning gekocht die nog gebouwd moet worden. Je hebt daardoor tijdelijk extra opslagruimte nodig totdat je nieuwbouwwoning gerealiseerd is.
 • Je hebt een relatie en hebt allebei nog een woning. Je hebt nu samen een (nieuwbouw)woning gekocht maar het duurt nog even voordat je er daadwerkelijk kunt gaan wonen. Daarom zoek je tijdelijk ergens opslagruimte voor je spullen.
 • Je hebt een woning gekocht maar deze dient nog flink opgeknapt te worden. Je wilt daarom tijdelijk je meubels ergens opslaan.

Regio Nijmegen

Woon je of ben je bedrijfsmatig gevestigd in Nijmegen, Berg en Dal, Groesbeek, Mook, Malden, Wijchen, Beuningen, Oosterhout, Bemmel, Heilig Landstichting, Overasselt, Nederasselt, Heumen, Ewijk, Ravenstein, Elst of Winssen? En wil je graag op een gemakkelijke manier een opslagruimte huren? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen snel een opslagbox op locatie afleveren. Makkelijker wordt het niet.

Wat zeggen klanten

Bezig met verwerken( Niet verversen, kan even duren. )

Hotel Jo van den Bosch

Door de Box-to-Go konden meubelstukken veilig en droog opgeslagen worden. Doordat wij het vervoer en de opslag regelde had Hotel Jo van den Bosch meer tijd om zich bezig te houden met de verbouwing.

Breakout Run – Schaijk

In opdracht van Breakout Run hebben wij 2 box-to-stay boxen mogen plaatsen: De eerste voor tijdelijke opslag van gereedschap materialen voor het opbouwen. De tweede voor het opslaan van de verkochte T-Shirts.

Familie Brands

In opdracht van de familie Brands mochten wij 2 Box-to-Go boxen leveren voor hun verhuizing. Door het gebruik van een bus inplaats konden onze boxen vaak op de meeste moeilijk plekken alsnog voor de deur worden geplaatst.

Tijdelijk opslagruimte nodig?

TIJDELIJK OPSLAGRUIMTE NODIG IN NIJMEGEN?

Heb je tijdelijk opslagruimte nodig? Tegen betaalbare prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken samen naar je wensen om uiteindelijk de beste storage oplossingen aan te bieden. Bel gratis 0800 888 2222.

Contactgegevens

Vestigingsadres
Apeldoorn
Zwaansprengweg 16
7332 BE Apeldoorn