Opslagruimte Helmond

Geloof je het als we zeggen dat we een unieke oplossing hebben waarbij we de opslagruimte naar je toe komen brengen? En dat we deze ook nog eens gratis komen ophalen? Het klinkt bijna te goed om waar te zijn. En toch doen we dit. Dus wil je graag een opslagruimte huren en wil je graag dat we naar Helmond komen. Neem dan contact met ons op en dan zie je onze opslagbox binnenkort door je buurt rijden. Op weg naar de locatie die jij zelf opgegeven hebt.

Zo werkt box-to-go

VRAAG JE BOX-TO-GO AAN!

Diverse situaties

Er zijn diverse situaties waarin mensen op zoek zijn naar extra opslagruimte, zoals:

  • Je gaat je winkelpand verbouwen en zoekt daarom een oplossing om de inboedel van je pand tijdelijk op te slaan
  • Je gaat helaas scheiden en hebt een plek nodig waar je zolang je inboedel neer kunt zetten totdat je in een nieuwe woning kunt
  • Je zit nu nog op kamers en hebt een nieuwbouwwoning gekocht die nog gebouwd moet worden. Je hebt daardoor tijdelijk extra opslagruimte nodig totdat je nieuwbouwwoning gerealiseerd is.
  • Je wilt je kantoor grondig laten renoveren en daarom wil je je kantoormeubilair tijdelijk ergens plaatsen. Op deze manier kan de klus snel geklaard worden en ondertussen staan je spullen veilig en verwarmd in een opslagunit.

Hoe werkt het?

Box-to-Go - Stap 1
Box-to-Go - Stap 2
Box-to-Go - Stap 3

Veiligheid voorop

Veiligheid staat bij ons voorop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je waardevolle spullen veilig opgeslagen liggen. Vandaar dat we werken met 24/7 videobewaking. Een fijne gedachte toch? En daarnaast zijn onze opslagunits droog en verwarmd.

Diverse type opslag

Bij boxss hebben we opslagboxen voor diverse type opslag- en stallingsmogelijkheden voor zowel bedrijven en particulieren.

Opslagmogelijkheden

Meubelopslag, inboedelopslag, webshop opslag, bandenopslag, archiefopslag, voorraadopslag, inventarisopslag, wijnopslag

Stallingmogelijkheden

Autostalling, caravanstalling, bootstalling, camperstalling, motorstalling, scooterstalling

Diverse groottes

We beschikken over diverse opslagboxen. De kleinste is 9 m3 en de grootste 15 m3. De prijzen van onze opslagboxen starten op €79 per 4 weken.

Wat zeggen klanten

Bezig met verwerken( Niet verversen, kan even duren. )

Hotel Jo van den Bosch

Door de Box-to-Go konden meubelstukken veilig en droog opgeslagen worden. Doordat wij het vervoer en de opslag regelde had Hotel Jo van den Bosch meer tijd om zich bezig te houden met de verbouwing.

Brabant Wonen – Den Bosch

In opdracht van Brabant Wonen hebben wij 23 Box-to-Go boxen mogen plaatsen in Den Bosch. Ze gingen meer dan 50 woningen verbouwen en voor de gene die opslag nodig hadden tijdens de verbouwing mochten wij de opslag regelen.

Breakout Run – Schaijk

In opdracht van Breakout Run hebben wij 2 box-to-stay boxen mogen plaatsen: De eerste voor tijdelijke opslag van gereedschap materialen voor het opbouwen. De tweede voor het opslaan van de verkochte T-Shirts.

Regio Helmond

Woon je of ben je bedrijfsmatig gevestigd in Helmond, Stiphout, Bakel, Milheeze, Deurne, Aarle-Rixtel, Lieshout, Vlierden, Ommel, Lieshout, Beek en Donk, Gemert of Nuenen? En wil je graag opslagruimte op locatie? En deze ook weer gratis mee laten nemen op het moment dat je klaar bent met inpakken? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen snel een opslagbox op locatie afleveren. Makkelijk wordt het niet.

Tijdelijk opslagruimte nodig in Helmond?

Heb je tijdelijk opslagruimte nodig? Tegen betaalbare prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken samen naar je wensen om uiteindelijk de beste storage oplossingen aan te bieden. Bel gratis 0800 888 2222.

TIJDELIJK OPSLAGRUIMTE NODIG?