Opslagruimte in Oosterhout huren

Woont u in (omgeving) Oosterhout en wilt u graag opslagruimte huren? Wat vind u van deze oplossing: wij komen de opslagbox gratis naar u toe brengen. En op het moment dat u klaar bent met het inladen van de spullen halen we deze ook weer op. Klink wellicht te goed om waar te zijn zul je denken. En toch doen we het. We noemen het box to go. Bekijk het filmpje.

Zo werkt box-to-go

Vraag je box-to-go aan!

Diverse situaties

Er zijn diverse situaties waarin je tijdelijk wel wat opslagruimte kunt gebruiken. Hieronder een aantal situaties:

  • Je gaat over een tijdje een nieuwe kantoorpand betrekken en je hebt tijdelijke opslagruimte nodig voor het opslaan van je kantoormeubilair.
  • Een scheiding is nooit leuk. Het laatste waar je op zit te wachten is dat je waardevolle spullen buiten komen te staan. Het tijdelijk opslaan van je spullen in een verwarmde en veilige opslag is dan een goede oplossing
  • Je gaat je huidige kantoor renoveren. Het is dan fijn om de spullen van je kantoor tijdelijk ergens op te kunnen slaan. Op deze manier kun je snel doorpakken. Er staan namelijk geen spullen in de weg.

Hoe werkt het?

Box-to-Go - Stap 1
Box-to-Go - Stap 2
Box-to-Go - Stap 3

Verwarmd en veilig opslaan

1 van de eerste vragen die in je opkomt is wellicht: liggen mijn spullen op een veilige plek. Zeker op het moment dat je kostbare spullen wilt opslaan. We kunnen je geruststellen. In onze opslag beschikken we over 24/7 cameratoezicht.

Daarnaast is onze opslag ook verwarmd. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat je spullen veilig en verwarmd opgeslagen liggen.

Opslag- en stallingsmogelijkheden

Boxss biedt diverse mogelijkheden op het gebied van opslag en stalling. Van meubelopslag tot inventarisopslag en van inboedelopslag tot bandenopslag.

Op het gebied van stalling kunt u bij ons terecht voor onder andere autostalling, caravanstalling, bootstalling, camperstalling, motorstalling en scooterstalling.

We beschikken over diverse opslagunits: 9, 13 en 15 kubieke meter. 

Wat zeggen klanten

Bezig met verwerken( Niet verversen, kan even duren. )

Familie Kuijpers

De familie Kuijpers had tussentijdse opslag nodig. We hebben alle drie de boxen op dezelfde dag geleverd en na 16 weken weer terug geleverd. Hierdoor hadden ze in een hele korte tijd een heel veel spullen verplaatst!

Hotel Jo van den Bosch

Door de Box-to-Go konden meubelstukken veilig en droog opgeslagen worden. Doordat wij het vervoer en de opslag regelde had Hotel Jo van den Bosch meer tijd om zich bezig te houden met de verbouwing.

Breakout Run – Schaijk

In opdracht van Breakout Run hebben wij 2 box-to-stay boxen mogen plaatsen: De eerste voor tijdelijke opslag van gereedschap materialen voor het opbouwen. De tweede voor het opslaan van de verkochte T-Shirts.

Regio Oosterhout

Woon je of ben je bedrijfsmatig gevestigd in Oosterhout of de omgeving van Oosterhout zoals Den Hout, Made, Oosteind, Raamsdonkveer, Teteringen, ’s Gravenmoer of Waspik? En wil je het gemak van ons box-to-go concept ervaren. Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat de opslagruimte snel je kant op komt. Makkelijk wordt het niet.

Tijdelijk opslagruimte nodig in Oosterhout?

Heb je tijdelijk opslagruimte nodig? Tegen betaalbare prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken samen naar je wensen om uiteindelijk de beste storage oplossingen aan te bieden. Bel gratis 0800 888 2222.

Tijdelijk opslagruimte nodig?