Opslagruimte GRATIS thuisbezorgd en opgehaald.

Opslagruimte Uden

Ben je als particulier of bedrijf op zoek naar een tijdelijke opslagruimte in Uden? Met ons Box-to-Go concept maken we het je heel gemakkelijk. We komen de opslagunit gratis op het adres van jouw keuze afleveren. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het inpakken van je spullen. Zodra je klaar bent komen we de opslagunit ophalen en vervoeren we deze naar onze verwarmde en veilige opslag.

Zo werkt box-to-go

De plussen van BOXSS

Altijd een oplossing op maat

Jouw spullen gratis opgehaald.

Goed beveiligde opslag met 24-uurs videobewaking.

Ruime toegangstijden: elke dag van 06.00-23.00 uur.

Twee unieke concepten
Box-for-You en Box-to-Go.

Diverse situaties

Er zijn diverse situaties waarin je tijdelijk wat opslagruimte kunt gebruiken. Hieronder een aantal situaties:

  • Je hebt je woning verkocht maar kunt nog niet in je nieuwe woning. In de tussentijd huur je een (gemeubileerde) woning. Je eigen meubels wil je daarom tijdelijk in een opslagruimte opslaan.
  • Je hebt een relatie en hebt allebei nog een woning. Je hebt nu samen een (nieuwbouw)woning gekocht maar het duurt nog even voordat je er daadwerkelijk kunt gaan wonen. Daarom zoek je tijdelijk ergens opslagruimte voor je spullen.
  • Je hebt een woning gekocht maar deze dient nog flink opgeknapt te worden. Je wilt daarom tijdelijk je meubels ergens opslaan.

Vraag je box-to-go aan!

  • Voor- en achternaam*
  • E-mailadres*
  • Telefoonnummer*

Wat klanten zeggen

Rinus uit Uden

Prima ervaring. Vooral in het meedenken voor oplossingen.


Anoniem uit Uden

Super goed en snelle service. We hebben al enkele jaren een extra opslag box, maar nu met verhuizen de box-to-go gebruikt en die is ideaal om de grote items te vervoeren en op je gemak uit te laden! Zeker aan te bevelen 🙂

Mounir uit Uden

“Heren van BOXSS, nogmaals bedankt voor de goede service en zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van jullie diensten.”


Ruben uit Uden

Super, op alle fronten duidelijk en klantvriendelijk. Één tip voor meer gebruiksgemak, een direct-pay link meesturen met de digitale factuur.

Lyda uit Uden

Zeer vriendelijke mensen en goede service.


Paul uit Uden

Wij hadden een box to go en een box to stay. Beide gevallen zijn we zeer goed geadviseerd wat bij ons past en het gebruik is heel makkelijk. Ruime openingstijden en vriendelijk en behulpzaam personeel. Hopelijk hoeven we voorlopig niet te verhuizen, maar ik zou ze meteen weer in de hand nemen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van de Box-for-You

Boxss heeft opslagruimtes van 1 m³ tot maar liefst 80 m³

Wat is de temperatuur in de opslagruimtes?

De temperatuur van onze opslagboxen ligt altijd tussen de 15 en 25 graden.

Verwarmd en veilig opslaan

Je waardevolle spullen zomaar ergens neerleggen is niet iets wat je zomaar doet. Je wilt dat je spullen op een veilige plek liggen. Bij Boxss hebben we diverse opslagmogelijkheden die allemaal veilig zijn. Daarnaast is het natuurlijk fijn dat je spullen goed bewaard blijven. Dat is ook de reden dat onze opslag verwarmd is. 

Diverse type opslag

Bij Boxss hebben we opslagboxen voor diverse type opslag voor zowel bedrijven als particulieren.

Tijdelijk opslagruimte nodig in Uden?

Heb je tijdelijk, tegen een betaalbare prijs, opslagruimte nodig? Neem dan contact met ons op. Wij kijken samen naar je wensen om uiteindelijk de beste storage oplossingen aan te bieden.

Opslagmogelijkheden

Banken, dressoirs, kasten, krukken, stoelen, bedden, tafels en bureaus opslaan? Dat kan bij Boxss. Naast meubel- en inboedelopslag bieden we ook andere type opslag, zoals webshopopslag, bandenopslag, archiefopslag, voorraadopslag, inventarisopslag en wijnopslag.

Stallingmogelijkheden

Naast opslagmogelijkheden hebben wij ook diverse stallingsmogelijkheden. Namelijk autostalling, caravanstalling, bootstalling, camperstalling, motorstalling en scooterstalling.

Regio Uden

Woon je of ben je bedrijfsmatig gevestigd in Uden, Nistelrode, Zeeland, Volkel, Langenboom, Mill, Vorstenbosch, Mariaheide, Odiliapeel, Boekel, Oventje, Voederheil, Kreitsberg, Zevenbergen, Reek of Schaijk? En wil je graag op een gemakkelijke manier een opslagruimte huren? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen snel een opslagbox op locatie afleveren. Makkelijker wordt het niet.

Telefonisch bereikbaar

Bel gratis 0800 888 2222
Bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur