Opslagruimte huren Apeldoorn

Beeld je het volgende in: je bent op zoek naar tijdelijke opslagruimte in Nijmegen en tijdens je zoektocht kom je een bedrijf tegen die letterlijk de opslagbox op het aangegeven adres komt afleveren en hem ook weer ophaalt zodra je klaar bent met het inladen van je spullen. En die doet dat ook nog gratis. Dat klinkt bijna te leuk om waar te zijn of niet? Bij Boxss doen we dat gewoon. Het is ons unieke box-to-go concept.

Zo werkt box-to-go

Box to go


Box-to-go, tijdelijke opslag die GRATIS naar je toe komt!

Waarom zou je naar een self-storage vestiging rijden als de opslag unit ook naar je toe kan komen? BOXSS zet een mobiele opslagunit (9, 13 of 15 m3) GRATIS* voor je deur in Zutphen en haalt deze weer op als je spullen zijn geladen en jij de box hebt afgesloten. Je voordeel: geen verhuisbedrijf, bus of aanhanger nodig en maar één keer in- en uitladen! Tot je de goederen weer nodig hebt, staat de box in de vocht- en vorstvrije opslag bij BOXSS.

  • Gratis geplaatst*
  • Gratis verzekerd (tot € 2.000,-)
  • Gratis 10 verhuisdekens te gebruiken
  • Geen inloop- / instaphoogte
  • Geen bus / aanhanger nodig
  • Jouw spullen maar twee keer in de hand
  • Waarom kiezen voor BOXSS?

Vraag je box-to-go aan!

Wij helpen u graag!

Altijd een oplossing op maat
Box-to-Go - Stap 1
Box-to-Go - Stap 2
Box-to-Go - Stap 3

Diverse situaties

Er zijn diverse situaties waarin je tijdelijk wel wat opslagruimte kunt gebruiken. Hieronder een aantal situaties:

  • Je gaat je winkelpand verbouwen en zoekt daarom een oplossing om de inboedel van je pand tijdelijk op te slaan
  • Je zit nu nog op kamers en hebt een nieuwbouwwoning gekocht die nog gebouwd moet worden. Je hebt daardoor tijdelijk extra opslagruimte nodig totdat je nieuwbouwwoning gerealiseerd is.
  • Je hebt een relatie en hebt allebei nog een woning. Je hebt nu samen een (nieuwbouw)woning gekocht maar het duurt nog even voordat je er daadwerkelijk kunt gaan wonen. Daarom zoek je tijdelijk ergens opslagruimte voor je spullen.

Diverse type opslag

Bij boxss hebben we opslagboxen voor diverse type opslag- en stallingsmogelijkheden voor zowel bedrijven en particulieren.

Opslagmogelijkheden

Meubelopslag, inboedelopslag, webshop opslag, bandenopslag, archiefopslag, voorraadopslag, inventarisopslag en wijnopslag

Stallingmogelijkheden

Autostalling, caravanstalling, bootstalling, camperstalling, motorstalling en scooterstalling

Regio Apeldoorn

Woon je of ben je bedrijfsmatig gevestigd in Ugchelen, Teuge, Beekbergen, Klarenbeek, Wilp-Achterhoek, Twello, Wenum-Wiesel, Vaassen, Niersen, Assel of Loenen? En wil je graag op een gemakkelijke manier een opslagruimte huren? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen snel een opslagbox op locatie afleveren. Makkelijk wordt het niet.

Wat zeggen klanten

Bezig met verwerken( Niet verversen, kan even duren. )

Hotel Jo van den Bosch

Door de Box-to-Go konden meubelstukken veilig en droog opgeslagen worden. Doordat wij het vervoer en de opslag regelde had Hotel Jo van den Bosch meer tijd om zich bezig te houden met de verbouwing.

Familie Kuijpers

De familie Kuijpers had tussentijdse opslag nodig. We hebben alle drie de boxen op dezelfde dag geleverd en na 16 weken weer terug geleverd. Hierdoor hadden ze in een hele korte tijd een heel veel spullen verplaatst!

Lef Festival Oss

In opdracht van Lef Festival hebben wij 2 Box-to-Stay boxen mogen plaatsen: De eerste voor tijdelijke opslag van gereedschap en materialen voor het opbouwen, en de tweede voor een overdekte unit voor een tatoeëerder.

TIJDELIJK OPSLAGRUIMTE NODIG?

TIJDELIJK OPSLAGRUIMTE NODIG IN APELDOORN?

Heb je tijdelijk opslagruimte nodig? Tegen betaalbare prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken samen naar je wensen om uiteindelijk de beste storage oplossingen aan te bieden. Bel gratis 0800 888 2222.

Contactgegevens

Vestigingsadres
Apeldoorn
Zwaansprengweg 16
7332 BE Apeldoorn