GRATIS opslagruimte thuisbezorgd en opgehaald.

Opslagruimte Tilburg

Ben je als particulier of bedrijf op zoek naar een tijdelijke opslagruimte in Tilburg? Met ons box to go concept maken we het je heel gemakkelijk. We komen de opslagunit gratis op het adres van jou keuze afleveren. Het enige dat jij nog hoeft te doen is het inpakken van je spullen. Zodra je klaar bent komen we de opslagunit ophalen en vervoeren we deze naar onze verwarmde en veilige opslag.

Zo werkt box-to-go

De plussen van BOXSS

Altijd een oplossing op maat

Jouw spullen gratis opgehaald

Goed beveiligde opslag met 24-uurs videobewaking.

Ruime toegangstijden: elke dag van 06.00-23.00 uur.

Twee unieke concepten
Box-for-You en Box-to-Go.

Diverse situaties

Er zijn diverse situaties waarin mensen op zoek zijn naar extra opslagruimte, zoals:

  • Je hebt een relatie en hebt allebei nog een woning. Je hebt nu samen een (nieuwbouw)woning gekocht maar het duurt nog even voordat je er daadwerkelijk kunt gaan wonen. Daarom zoek je tijdelijk ergens opslagruimte voor je spullen.
  • Je hebt een woning gekocht maar deze dient nog flink opgeknapt te worden. Je wilt daarom tijdelijk je meubels ergens opslaan.
  • Je zit nu nog op kamers en hebt een nieuwbouwwoning gekocht die nog gebouwd moet worden. Je hebt daardoor tijdelijk extra opslagruimte nodig totdat je nieuwbouwwoning gerealiseerd is.
  • Je hebt een woning gekocht maar deze dient nog flink opgeknapt te worden. Je wilt daarom tijdelijk je meubels ergens opslaan.
  • Je wilt je kantoor grondig laten renoveren en daarom wil je je kantoormeubilair tijdelijk ergens plaatsen. Op deze manier kan de klus snel geklaard worden en ondertussen staan je spullen veilig en verwarmd in een opslagunit.

Vraag je box-to-go aan!

Wat zeggen klanten

Bezig met verwerken( Niet verversen, kan even duren. )

Xan Women – Uden

Xan Women heeft haar 3e vestiging geopend in Uden. BOXSS is gevraagd om een Box-to-Stay boxen te plaatsen zodat ze de oude spullen uit de winkel konden halen, hierdoor konden ze meer ruimte creëren om te kunnen verbouwen.

Brabant Wonen – Den Bosch

In opdracht van Brabant Wonen hebben wij 23 Box-to-Go boxen mogen plaatsen in Den Bosch. Ze gingen meer dan 50 woningen verbouwen en voor de gene die opslag nodig hadden tijdens de verbouwing mochten wij de opslag regelen.

Familie Brands

In opdracht van de familie Brands mochten wij 2 Box-to-Go boxen leveren voor hun verhuizing. Door het gebruik van een bus inplaats konden onze boxen vaak op de meeste moeilijk plekken alsnog voor de deur worden geplaatst.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van de Box-for-You

Boxss heeft opslagruimtes van 1 m³ tot maar liefst 80 m³

Wat is de temperatuur in de opslagruimtes?

De temperatuur van onze opslagboxen ligt altijd tussen de 15 en 25 graden.

Droge, verwarmde en veilige opslag

Op het moment dat je je spullen extern opslaat dan wil je ervan op aan kunnen dat ze goed opgeslagen zijn. Bij Boxss liggen je spullen droog, verwarmd en veilig opgeslagen. We beschikken namelijk over 24/7 videobewaking. Een geruststellende gedachte.

Diverse type opslag

Bij boxss hebben we opslagboxen voor diverse type opslag- en stallingsmogelijkheden voor zowel bedrijven en particulieren.

Regio Tilburg

Woon je of ben je bedrijfsmatig gevestigd in Tilburg, Berkel-Enschot, Oisterwijk, Moergestel, Goirle, Dongen, Haaren, Biezenmortel, Kaatsheuvel, Oosteind, Sprang-Capelle, Waalwijk, Udenhout of Gilze? En vind je het fijn dat we de opslagbox gratis op locatie komen afleveren? En deze ook weer meenemen op het moment dat je klaar bent met inpakken? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen snel een opslagbox op locatie afleveren. Makkelijk wordt het niet.

Opslag- en stallingsmogelijkheden

Meubelopslag, inboedelopslag, webshop opslag, bandenopslag, archiefopslag, voorraadopslag, inventarisopslag, wijnopslag

Stallingmogelijkheden

Autostalling, caravanstalling, bootstalling, camperstalling, motorstalling, scooterstalling

Diverse groottes

We beschikken over diverse opslagboxen. De kleinste is 9 m3 en de grootste 15 m3. De prijzen van onze opslagboxen starten op €79 per 4 weken.

Tijdelijk opslagruimte nodig in Tilburg?

Heb je tijdelijk opslagruimte nodig? Tegen betaalbare prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken samen naar je wensen om uiteindelijk de beste storage oplossingen aan te bieden. Bel gratis 0800 888 2222.

Telefonisch bereikbaar

Bel gratis 0800 888 2222
Bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur