Opslagruimte GRATIS thuisbezorgd en opgehaald.

Opslagruimte huren in Nuenen

Bent u woonachtig of bedrijfsmatig gevestigd in (omgeving) Nuenen en heeft u opslagruimte nodig? Bij ons kunt u gemakkelijk en snel opslagruimte huren. Het gemak zit met name in het feit dat we gratis een opslagbox op locatie komen afleveren. U hoeft dus niet meer naar een opslag in de buurt te rijden. Nee, we komen de opslag letterlijk voor je deur neerzetten. We noemen dit Box-to-Go!

Het enige wat jij hoeft te doen is het inladen van je waardevolle spullen. Zodra je dit gedaan hebt halen we de opslagbox op en plaatsen we de opslagunit in onze verwarmde en veilige opslag. Dit is een opslagruimte die naar je toekomt. Heerlijk toch?

Zo werkt box-to-go

De plussen van BOXSS

Altijd een oplossing op maat

Jouw spullen gratis opgehaald.

Goed beveiligde opslag met 24-uurs videobewaking.

Ruime toegangstijden: elke dag van 06.00-23.00 uur.

Twee unieke concepten
Box-for-You en Box-to-Go.

Wanneer opslag nodig?

Er zijn diverse situaties waarin je tijdelijk wat opslagruimte kunt gebruiken. Hieronder een aantal situaties:

  • Je hebt een woning gekocht maar deze dient nog flink opgeknapt te worden. Je wilt daarom tijdelijk je meubels ergens opslaan.
  • Je wilt je kantoor grondig laten renoveren en daarom wil je je kantoormeubilair tijdelijk ergens plaatsen. Op deze manier kan de klus snel geklaard worden en ondertussen staan je spullen veilig en verwarmd in een opslagunit.
  • Je hebt een relatie en hebt allebei nog een woning. Je hebt nu samen een (nieuwbouw)woning gekocht maar het duurt nog even voordat je er daadwerkelijk kunt gaan wonen. Daarom zoek je tijdelijk ergens opslagruimte voor je spullen.

Vraag je box-to-go aan!

  • Voor- en achternaam*
  • E-mailadres*
  • Telefoonnummer*

Wat zeggen klanten

Fout: Space required after the Public Identifier
Fout: SystemLiteral " or ' expected
Fout: SYSTEM or PUBLIC, the URI is missing

Fout: Space required after the Public Identifier
Fout: SystemLiteral " or ' expected
Fout: SYSTEM or PUBLIC, the URI is missing

Fout: Space required after the Public Identifier
Fout: SystemLiteral " or ' expected
Fout: SYSTEM or PUBLIC, the URI is missing

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van de Box-for-You

Boxss heeft opslagruimtes van 1 m³ tot maar liefst 80 m³

Wat is de temperatuur in de opslagruimtes?

De temperatuur van onze opslagboxen ligt altijd tussen de 15 en 25 graden.

Verwarmd en veilig opslaan

Een van de eerste vragen die in je opkomt is wellicht of je spullen wel op een veilige plek liggen. Zeker op het moment dat je kostbare spullen wilt opslaan. We kunnen je geruststellen, want in onze opslag beschikken we over 24/7 cameratoezicht.

Daarnaast is onze opslag ook verwarmd. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat je spullen veilig en verwarmd opgeslagen liggen.

TIJDELIJK OPSLAGRUIMTE NODIG IN NUENEN?

Heb je tijdelijk, tegen een betaalbare prijs, opslagruimte nodig? Neem dan contact met ons op. Wij kijken samen naar je wensen om uiteindelijk de beste storage oplossingen aan te bieden.

Bel gratis 0800 888 2222.

Opslag- en stallingsmogelijkheden

Boxss biedt diverse mogelijkheden op het gebied van opslag en stalling. Van meubelopslag tot inventarisopslag en van inboedelopslag tot bandenopslag.

Op het gebied van stalling kunt u bij ons terecht voor onder andere autostalling, caravanstalling, bootstalling, camperstalling, motorstalling en scooterstalling.

Regio Nuenen

Woon je of ben je bedrijfsmatig gevestigd in Nuenen of omgeving zoals bijvoorbeeld Eindhoven? En wil je het gemak van ons Box-to-Go concept ervaren? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat de opslagruimte snel je kant op komt. Makkelijker wordt het niet.

Telefonisch bereikbaar

Bel gratis 0800 888 2222
Bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur