Opslagruimte huren in Nuenen

Woont u in (omgeving) Nuenen en heeft u opslagruimte nodig? Bij ons kunt u gemakkelijk en snel opslagruimte huren. Het gemak zit met name in het feit dat we gratis een opslagbox op locatie komen afleveren. U hoeft dus niet meer naar een opslag in de buurt te rijden. Nee, we komen de opslag letterlijk voor je deur neerzetten. We noemen dit box-to-go!

Het enige dat jij hoeft te doen is het inladen van je waardevolle spullen. Zodra je dit gedaan heb halen we hem op en plaatsen we de opslagunit in onze verwarmde en veilige opslag. We noemen het opslag(ruimte) die naar je toe komt. Heerlijk toch.

Zo werkt box-to-go

Vraag je box to go aan!

Diverse situaties

Er zijn diverse situaties waarin je tijdelijk wel wat opslagruimte kunt gebruiken. Hieronder een aantal situaties:

  • Je hebt een woning gekocht maar deze dient nog flink opgeknapt te worden. Je wilt daarom tijdelijk je meubels ergens opslaan.
  • Je hebt een woning gekocht maar deze dient nog flink opgeknapt te worden. Je wilt daarom tijdelijk je meubels ergens opslaan.
  • Je hebt een woning gekocht maar deze dient nog flink opgeknapt te worden. Je wilt daarom tijdelijk je meubels ergens opslaan.
  • Je wilt je kantoor grondig laten renoveren en daarom wil je je kantoormeubilair tijdelijk ergens plaatsen. Op deze manier kan de klus snel geklaard worden en ondertussen staan je spullen veilig en verwarmd in een opslagunit.

Hoe werkt het?

Box-to-Go - Stap 1
Box-to-Go - Stap 2
Box-to-Go - Stap 3

Verwarmd en veilig opslaan

1 van de eerste vragen die in je opkomt is wellicht: liggen mijn spullen op een veilige plek. Zeker op het moment dat je kostbare spullen wilt opslaan. We kunnen je geruststellen. In onze opslag beschikken we over 24/7 cameratoezicht.

Daarnaast is onze opslag ook verwarmd. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat je spullen veilig en verwarmd opgeslagen liggen.

Opslag- en stallingsmogelijkheden

Boxss biedt diverse mogelijkheden op het gebied van opslag en stalling. Van meubelopslag tot inventarisopslag en van inboedelopslag tot bandenopslag. 

op het gebied van stalling kunt u bij ons terecht voor onder andere autostalling, caravanstalling, bootstalling, camperstalling, motorstalling en scooterstalling.

Wat zeggen klanten

Bezig met verwerken( Niet verversen, kan even duren. )

Breakout Run – Schaijk

In opdracht van Breakout Run hebben wij 2 box-to-stay boxen mogen plaatsen: De eerste voor tijdelijke opslag van gereedschap materialen voor het opbouwen. De tweede voor het opslaan van de verkochte T-Shirts.

Hotel Jo van den Bosch

Door de Box-to-Go konden meubelstukken veilig en droog opgeslagen worden. Doordat wij het vervoer en de opslag regelde had Hotel Jo van den Bosch meer tijd om zich bezig te houden met de verbouwing.

Xan Women – Uden

Xan Women heeft haar 3e vestiging geopend in Uden. BOXSS is gevraagd om een Box-to-Stay boxen te plaatsen zodat ze de oude spullen uit de winkel konden halen, hierdoor konden ze meer ruimte creëren om te kunnen verbouwen.

Regio Nuenen

Woon je of ben je bedrijfsmatig gevestigd in Nuenen of de omgeving van Nuenen zoals bijvoorbeeld Eindhoven? En wil je het gemak van ons box-to-go concept ervaren. Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat de opslagruimte snel je kant op komt. Makkelijk wordt het niet.

TIJDELIJK OPSLAGRUIMTE NODIG IN NUENEN?

Heb je tijdelijk opslagruimte nodig? Tegen betaalbare prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken samen naar je wensen om uiteindelijk de beste storage oplossingen aan te bieden. Bel gratis 0800 888 2222.

TIJDELIJK OPSLAGRUIMTE NODIG?