GRATIS opslagruimte thuisbezorgd en opgehaald.

Opslagruimte huren in Oosterhout

Woont u of bent u bedrijfsmatig gevestigd in Oosterhout? En bent u op zoek naar (tijdelijke) opslagruimte voor uw spullen? Makkelijk dan bij ons box to go concept gaat het niet worden voor u. Wij komen namelijk gratis de opslagunit bij u afleveren en ophalen. Op het adres van uw keuze. Dit unieke concept heet box to go. Wilt u graag visueel zien hoe dat dit in zijn werk gaat? Bekijk dan het filmpje eens. Box to go, opslag die naar je toe komt!

Zo werkt box-to-go

De plussen van BOXSS

Altijd een oplossing op maat

Jouw spullen gratis opgehaald.

Goed beveiligde opslag met 24-uurs videobewaking.

Ruime toegangstijden: elke dag van 06.00-23.00 uur.

Twee unieke concepten
Box-for-You en Box-to-Go.

Diverse situaties

Er zijn diverse situaties waarin je tijdelijk wel wat opslagruimte kunt gebruiken. Hieronder een aantal situaties:

  • Je neemt binnenkort intrek in een nieuw kantoor en wilt je kantoormeubilair tijdelijk ergens opslaan.
  • Een scheiding is nooit leuk. Het laatste waar je op zit te wachten is dat je waardevolle spullen buiten komen te staan. Het tijdelijk opslaan van je spullen in een verwarmde en veilige opslag is dan een goede oplossing.
  • Er komt een flinke kantoorrenovatie aan. Om het zo snel en goed mogelijk te doen wil je het meubilair tijdelijk ergens anders opslaan. Kunnen de bouwvakkers snel aan de slag en ontstaat er ook geen mogelijke schade aan de spullen.
  • Je hebt een woning gekocht maar deze dient nog flink opgeknapt te worden. Het laatste wat je wilt is dat er verf op je spullen terecht komt. En laten we eerlijke wezen: flink doorwerken met al je spullen in de buurt zorgt voornamelijk voor vertraging. Je wilt daarom tijdelijk je meubels ergens opslaan.

Vraag je box-to-go aan!

  • Voor- en achternaam*
  • E-mailadres*
  • Telefoonnummer*

Wat zeggen klanten

Fout: Space required after the Public Identifier
Fout: SystemLiteral " or ' expected
Fout: SYSTEM or PUBLIC, the URI is missing

Fout: Space required after the Public Identifier
Fout: SystemLiteral " or ' expected
Fout: SYSTEM or PUBLIC, the URI is missing

Fout: Space required after the Public Identifier
Fout: SystemLiteral " or ' expected
Fout: SYSTEM or PUBLIC, the URI is missing

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van de Box-for-You

Boxss heeft opslagruimtes van 1 m³ tot maar liefst 80 m³

Wat is de temperatuur in de opslagruimtes?

De temperatuur van onze opslagboxen ligt altijd tussen de 15 en 25 graden.

Verwarmd en veilig opslaan

1 van de eerste vragen die in je opkomt is wellicht: liggen mijn spullen op een veilige plek. Zeker op het moment dat je kostbare spullen wilt opslaan. We kunnen je geruststellen. In onze opslag beschikken we over 24/7 cameratoezicht.

Daarnaast is onze opslag ook verwarmd. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat je spullen veilig en verwarmd opgeslagen liggen.

Makkelijk opslag huren

Heb je tijdelijk opslagruimte nodig? En houd je van het gemak dat ons box to go concept je biedt? Tegen betaalbare prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij komen snel bij je langs met onze opslagbox. Bel gratis 0800 888 2222.

Opslag- en stallingsmogelijkheden

Boxss biedt diverse mogelijkheden op het gebied van opslag en stalling. Van meubelopslag tot inventarisopslag en van inboedelopslag tot bandenopslag.

Op het gebied van stalling kunt u bij ons terecht voor onder andere autostalling, caravanstalling, bootstalling, camperstalling, motorstalling en scooterstalling.

We hebben verschillende units qua grootte: 9, 13 en 15 m3.

Regio Oosterhout

Woon je of ben je bedrijfsmatig gevestigd in Oosterhout of de omgeving van Oosterhout zoals bijvoorbeeld Oosteind, Den Hout, Terheijden, Teteringen, Dongen, ’s Gravenmoer, Raamsdonk, Raamsdonkveeer, Waspik of Made? En wil je het gemak van ons box-to-go concept ervaren. Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat de opslagruimte snel je kant op komt. 

Telefonisch bereikbaar

Bel gratis 0800 888 2222
Bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur