Opslagruimte huren in Oosterhout

Woont u in Oosterhout en bent u op zoek naar (tijdelijke) opslagruimte voor uw spullen? Makkelijk dan bij ons box to go concept gaat het niet worden voor u. Wij komen namelijk gratis de opslagunit bij u afleveren en ophalen. Op het adres van uw keuze. Dit unieke concept heet box to go. Wilt u graag visueel zien hoe dat dit in zijn werk gaat? Bekijk dan het filmpje eens. Box to go, opslag die naar je toe komt!

Zo werkt box-to-go

VRAAG JE BOX-TO-GO AAN!

Diverse situaties

Er zijn diverse situaties waarin je tijdelijk wel wat opslagruimte kunt gebruiken. Hieronder een aantal situaties:

  • Je neemt binnenkort intrek in een nieuw kantoor en wilt je kantoormeubilair tijdelijk ergens opslaan.
  • Een scheiding is nooit leuk. Het laatste waar je op zit te wachten is dat je waardevolle spullen buiten komen te staan. Het tijdelijk opslaan van je spullen in een verwarmde en veilige opslag is dan een goede oplossing.
  • Er komt een flinke kantoorrenovatie aan. Om het zo snel en goed mogelijk te doen wil je het meubilair tijdelijk ergens anders opslaan. Kunnen de bouwvakkers snel aan de slag en ontstaat er ook geen mogelijke schade aan de spullen.
  • Je hebt een woning gekocht maar deze dient nog flink opgeknapt te worden. Het laatste wat je wilt is dat er verf op je spullen terecht komt. En laten we eerlijke wezen: flink doorwerken met al je spullen in de buurt zorgt voornamelijk voor vertraging. Je wilt daarom tijdelijk je meubels ergens opslaan.

Hoe werkt het?

Box-to-Go - Stap 1
Box-to-Go - Stap 2
Box-to-Go - Stap 3

Verwarmd en veilig opslaan

1 van de eerste vragen die in je opkomt is wellicht: liggen mijn spullen op een veilige plek. Zeker op het moment dat je kostbare spullen wilt opslaan. We kunnen je geruststellen. In onze opslag beschikken we over 24/7 cameratoezicht.

Daarnaast is onze opslag ook verwarmd. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat je spullen veilig en verwarmd opgeslagen liggen.

Opslag- en stallingsmogelijkheden

Boxss biedt diverse mogelijkheden op het gebied van opslag en stalling. Van meubelopslag tot inventarisopslag en van inboedelopslag tot bandenopslag.

Op het gebied van stalling kunt u bij ons terecht voor onder andere autostalling, caravanstalling, bootstalling, camperstalling, motorstalling en scooterstalling.

We hebben verschillende units qua grootte, 9, 13 en 15 m3.

Wat zeggen klanten

Bezig met verwerken( Niet verversen, kan even duren. )

Xan Women – Uden

Xan Women heeft haar 3e vestiging geopend in Uden. BOXSS is gevraagd om een Box-to-Stay boxen te plaatsen zodat ze de oude spullen uit de winkel konden halen, hierdoor konden ze meer ruimte creëren om te kunnen verbouwen.

Breakout Run – Schaijk

In opdracht van Breakout Run hebben wij 2 box-to-stay boxen mogen plaatsen: De eerste voor tijdelijke opslag van gereedschap materialen voor het opbouwen. De tweede voor het opslaan van de verkochte T-Shirts.

Familie Brands

In opdracht van de familie Brands mochten wij 2 Box-to-Go boxen leveren voor hun verhuizing. Door het gebruik van een bus inplaats konden onze boxen vaak op de meeste moeilijk plekken alsnog voor de deur worden geplaatst.

Regio Oosterhout

Woon je of ben je bedrijfsmatig gevestigd in Oosterhout of de omgeving van Oosterhout zoals bijvoorbeeld Oosteind, Den Hout, Terheijden, Teteringen, Dongen, ’s Gravenmoer, Raamsdonk, Raamsdonkveeer, Waspik of Made? En wil je het gemak van ons box-to-go concept ervaren. Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat de opslagruimte snel je kant op komt. 

TIJDELIJK OPSLAGRUIMTE NODIG IN OOSTERHOUT?

Heb je tijdelijk opslagruimte nodig? Tegen betaalbare prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken samen naar je wensen om uiteindelijk de beste storage oplossingen aan te bieden. Bel gratis 0800 888 2222.

TIJDELIJK OPSLAGRUIMTE NODIG?