GRATIS opslagruimte thuisbezorgd en opgehaald.

Opslagruimte Zwolle

Heeft u opslagruimte nodig? Wij hebben een uniek box-to-go concept. Dit betekent het volgende:

  • Opslagbox gratis geleverd op locatie in Zwolle
  • Opslagbox gratis opgehaald
  • Veilige en verwarmde opslag
  • Diverse opslagboxen: 9, 13 of 15 m3

Zo werkt box-to-go

De plussen van BOXSS

Altijd een oplossing op maat

Jouw spullen gratis opgehaald

Goed beveiligde opslag met 24-uurs videobewaking.

Ruime toegangstijden: elke dag van 06.00-23.00 uur.

Twee unieke concepten
Box-for-You en Box-to-Go.

Situaties waarin je wilt huren

Er zijn diverse situaties waarin je tijdelijk wel wat opslagruimte kunt gebruiken. Hieronder een aantal situaties:

  • Je neemt binnenkort intrek in een nieuw kantoor en wilt je kantoormeubilair tijdelijk ergens opslaan.
  • Een scheiding is nooit leuk. Het laatste waar je op zit te wachten is dat je waardevolle spullen buiten komen te staan. Het tijdelijk opslaan van je spullen in een verwarmde en veilige opslag is dan een goede oplossing.
  • Er komt een flinke kantoorrenovatie aan. Om het zo snel en goed mogelijk te doen wil je het meubilair tijdelijk ergens anders opslaan. Kunnen de bouwvakkers snel aan de slag en ontstaat er ook geen mogelijke schade aan de spullen.
  • Je hebt een woning gekocht maar deze dient nog flink opgeknapt te worden. Het laatste wat je wilt is dat er verf op je spullen terecht komt. En laten we eerlijke wezen: flink doorwerken met al je spullen in de buurt zorgt voornamelijk voor vertraging. Je wilt daarom tijdelijk je meubels ergens opslaan.

Vraag je box-to-go aan!

Wat zeggen klanten

Bezig met verwerken( Niet verversen, kan even duren. )

Familie Brands

In opdracht van de familie Brands mochten wij 2 Box-to-Go boxen leveren voor hun verhuizing. Door het gebruik van een bus inplaats konden onze boxen vaak op de meeste moeilijk plekken alsnog voor de deur worden geplaatst.

Brabant Wonen – Den Bosch

In opdracht van Brabant Wonen hebben wij 23 Box-to-Go boxen mogen plaatsen in Den Bosch. Ze gingen meer dan 50 woningen verbouwen en voor de gene die opslag nodig hadden tijdens de verbouwing mochten wij de opslag regelen.

Xan Women – Uden

Xan Women heeft haar 3e vestiging geopend in Uden. BOXSS is gevraagd om een Box-to-Stay boxen te plaatsen zodat ze de oude spullen uit de winkel konden halen, hierdoor konden ze meer ruimte creëren om te kunnen verbouwen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van de Box-for-You

Boxss heeft opslagruimtes van 1 m³ tot maar liefst 80 m³

Wat is de temperatuur in de opslagruimtes?

De temperatuur van onze opslagboxen ligt altijd tussen de 15 en 25 graden.

Verwarmd en veilig opslaan

1 van de eerste vragen die in je opkomt is wellicht: liggen mijn spullen op een veilige plek. Zeker op het moment dat je kostbare spullen wilt opslaan. We kunnen je geruststellen. In onze opslag beschikken we over 24/7 cameratoezicht.

Daarnaast is onze opslag ook verwarmd. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat je spullen veilig en verwarmd opgeslagen liggen.

Opslag- en stallingsmogelijkheden

Boxss biedt diverse mogelijkheden op het gebied van opslag en stalling. Van meubelopslag tot inventarisopslag en van inboedelopslag tot bandenopslag.

Op het gebied van stalling kunt u bij ons terecht voor onder andere autostalling, caravanstalling, bootstalling, camperstalling, motorstalling en scooterstalling.

We hebben verschillende units qua grootte, 9, 13 en 15 m3.

Regio Zwolle

Woon je of ben je bedrijfsmatig gevestigd in Zutphen, Tonden, Empe, Voorst, Eefde, Almen, Vorden, Wichmond, Baak, Brummen of Bronkhorst? En wil je graag op een gemakkelijke manier een opslagruimte huren? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen snel een opslagbox op locatie afleveren. Makkelijk wordt het niet.

Telefonisch bereikbaar

Bel gratis 0800 888 2222
Bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur