Over ons familiebedrijf

Familiebedrijf BOXSS in bedrijfskleding, staand voor oranje opslagunits, symboliseert persoonlijke service en betrouwbaarheid.

Familiebedrijf uit Oss

Welkom bij BOXSS Moeiteloos Opslaan, het familiebedrijf in de opslag sinds 2007. Als trots familiebedrijf op een strategische locatie in Oss, bieden we de ideale opslagoplossing voor jou. Je kostbare en dierbare spullen staan veilig en toegankelijk in een betaalbare opslagruimte. Bij BOXSS draait het niet alleen om opslag; het gaat om het bieden van gemak en zekerheid. Met de toewijding en dienstverlening die je van een familiebedrijf kunt verwachten.

Historie van Landweerstraat-zuid 140

Het stukje grond aan de Landweerstraat-Zuid 140 in Oss heeft zijn verhaal te danken aan de ondernemende Osse familie Van Loosbroek. Begonnen in de jaren ’60, toen Antonius van Loosbroek er zijn bedrijf ‘De Osse Houtwerf’ opzette, heeft dit plekje al heel wat ontwikkelingen doorgemaakt. Eerst alleen als houthandel die materialen leverde aan bedrijven in de bouw en de toen opkomende doe het zelf winkels. Vanaf de jaren ’80 krijgt het bedrijven centrum steeds meer vorm en wordt het bovendien een topstek voor het stallen van campers, caravans en auto’s. Allemaal onder de bezielende leiding van Pierre van Loosbroek, zoon van Antonius van Loosbroek. Meer dan 300 voertuigen vonden er destijds hun onderdak.

Historie van het ontstaan van het familiebedrijf BOXSS

In 2007, wordt opslagbedrijf BOXSS opgericht door Lonneke van Loosbroek, dochter van Pierre van Loosbroek. Als eerste self storage bedrijf in Oss. Het begint met ongeveer 50 self storage boxen aan de Gasstraat-Oost 40, welke heel snel volledig bezet zijn. Dit succes leidde tot verdere uitbreidingen van honderden boxen. De gestage groei bracht ook een innovatie teweeg: het box-to-go concept, de eerste mobiele opslagoplossing in Nederland. Ook dit initiatief bleek succesvol. BOXSS verzorgt inmiddels mobiele opslag met honderden mobiele containers door heel Nederland. Boudewijn Bal, zoon van de familie, treedt in 2014 toe tot het bedrijf en heeft sindsdien het bedrijf verder gebracht in zijn groei.

Familiebedrijf BOXSS van het heden

BOXSS is een hecht familiebedrijf met een toegewijd team van acht mensen, zowel fulltime als parttime, variërend van gepensioneerden tot jong talent. We zijn een dynamisch bedrijf dat 24/7 klaarstaat voor onze klanten.

Dat BOXSS een familiebedrijf is, wordt onderstreept door ons personeel uit de gemeente Oss en de decennialange aanwezigheid van meerdere familieleden op ons terrein.

Benieuwd naar meer over BOXSS? Geen probleem! Wij helpen je graag. Bel, chat of mail met ons.

We begroeten je graag. Met een box.