BEKIJK DE INSTRUCTIEVIDEO!

ALTIJD OPSLAG BIJ JOU IN DE BUURT

Verhuiscontainer huren

Mobiele verhuiscontainer huren van 9, 13 of 15 m³

Ga je binnenkort verhuizen en ben je op zoek naar een goedkope en flexibele opslag oplossing, maak dan kennis met Box-to-Go van BOXSS. Tijdelijke mobiele opslag die naar je toe komt. Flexibel, veilig en voordelig.

Bekijk de voordelen

Het huren van een verhuiscontainer is vaak vele malen goedkoper dan het inhuren van een verhuisbedrijf. Je bespaart al snel een paar honderd euro op de verhuiskosten. Daarnaast hoef je maar een keer uw spullen in en uit te laden! Tot je de goederen weer nodig hebt, staat de verhuiscontainer in de vocht- en vorstvrije opslag bij BOXSS.

Bij BOXSS wordt jouw verhuiscontainer gratis geplaatst in een straal van 40km van onze vestigingen in Oss en Apeldoorn (maandag t/m vrijdag). Om je inboedel op een veilige manier in te laden wordt de verhuiscontainer geleverd inclusief 10 verhuisdekens die je kunt gebruiken. De inhoud van jouw verhuiscontainer is verzekerd tot een bedrag van € 2.000,-.

Contact

Interesse in een Verhuiscontainer?
Bezig met verwerken( Niet verversen, kan even duren. )

Hoe werkt het?

Box-to-Go - Stap 1
Box-to-Go - Stap 2
Box-to-Go - Stap 3

Mogelijkheid tot tijdelijke opslag

Heb je niet de mogelijkheid om de ingeladen inboedel direct in je nieuwe woning te plaatsen, dan kunnen we jouw verhuiscontainer tijdelijk opslaan in de vocht- en vorstvrije opslag van BOXSS. Op het moment dat je jouw verhuiscontainer nodig hebt, wordt deze in overleg bij je voor de deur afgezet, waarna je in eigen tempo kunt uitladen. Makkelijk toch?

De oplossing voor al jouw verhuizingen?

Ga je binnenkort ook verhuizen? Dan is een verhuiscontainer huren de ideale oplossing! Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.